Forum poświęcone wszystkiemu. Jeśli nudzi Ci się to konciecznie musisz tu częściej wpadać ^^
Więc ja zacznę, aby tak pusto nie było ^^
Śniło mi się że mojemu Panu od Programowania Strukturalnego odcięłam głowę bo chciał mnie zapytać^^
Eh a dziś mi się śniło...
Moje wspaniałe pole irysów. Było wielki.
Błękitne niebo kontrastowało z fioletem tych kwiatów.
Użytkownik
ja już dawno nie miałam snów... a nawet jak mam to albo jakieś erotyczne albo nie pamietam ^^
BloodMerry napisał:
ja już dawno nie miałam snów... a nawet jak mam to albo jakieś erotyczne albo nie pamietam ^^
Jakie ty masz erotyczne sny?!
My chętnie posłuchamy xD ^^
Dante marzenia ściętej głowy
Merry gdzie sie włóczysz?! ?!?!?!
my chcemy POZNAĆ TWOJE SNY EROTYCZNE xD
Śniło mi się że pobiłam swojego kolegę z klasy xD
a mi się nic ostatnio nie śni T T u mnie to nienormalne ;(
A NIE SORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie sobie przypomniałam, że śniło mi się, że nie mam oporów co do zjedzenia mięsa. wiecie jak o sobie wtedy w tym śnie myślałam ?! jak o jakiejś szmacie ! to było straszne ! greenpeace by mnie zabił ! na szczęście to tylko był sen i od samego zapachu kiełbasy rzygać mi się chce
Ostatnio edytowany przez Dante (2008-04-11 05:57:43)
Użytkownik
a daj spokoj x] żenada <lol2> kiedys mi sie diabel snil ze mnie chcial do sexu zachecic ale ja sie balam i mu ucielakam x] ale to mala bylam i glupia <lol2> ^^ ostatnio mi sie snila jakas ciotka ktorej nie znam i generalnie mialam jakis zawilą fabułkę snów i co chwile sie znajdowalam w innym miejscu <lol2> ^^ albo ostatnio mi sie snilo ze....szlam sobie ulica i mnie jakas lezbijka do garazu zaciagnela i zgwalcila <lol2> ale tego snu nigdy nie zapomne (skrcona wersja): wracalam sobie jakos ze szkoly i poszlam na boisko. I nagle glos z nieba "spieradajcie z tąd bo tu sepsa panuje i zaraz was zamknę w tej klatce" to wszyscy speniani uciekaja i mi sie tez jakos udalo zwiac. Potem ide sobie dalej i nagle znalazl msie w jesiennym parku. dookola na sciezce lezaly wszedzie kolorowe jesienne liscie ktore kopalam. potem jakos sie przewrocilam i sturlalam ze sciezki i znalazlam w dziwnej krainie. Potem doszlam do wniosku ze mi sie strasznie chce pic a nie umialam zaspokoic pragnenia wiec ugryzlam kogos tam i wyssalam z niego krew. Akurat tak sie trafilo ze trafilam na zielona kraine elfow i zostalam zaproszona z moja kumpela (ktora nie wiadomo skad sie tam wziela) na uczte elfow. Potem te elfy patrzaly na nas podejrzliwie i doszly do wniosku ze mozemy byc wampirami (mialy racje, ale nie byly pewne) i podaly nam do zjedzienia truskawki z bita smietana (a jak wszyscy wiedza -> truskawki z bita smietana sa smiertelnie niebezpieczne dla wampirow) i nastala cisza bo nie wiedzialysmy co zrobic. Spenialysmy i ucieklysmy z tamtad a potem nas elfy gonily ale nie zlapaly i znow znalazlysmy sie przed swoja nudna szkola x] a potem sie obudzilam ^^
Użytkownik
a moi rodzice ostatnio do domu zarżniętego świniaka przywieźli T_T
nieczułe potwory !
czy ten sen o elfach nie przypomina czasem Twojego opowiadania na mylogu ?
gosh, mi się ostatnio śnią jakieś szpitale, że niby wciąż tam jestem, jakieś zniekształcone te sny, włóczę się po nocach po szpitalu półżywa czasem mi się zdaje że jestem już trupem, jakieś pogmatwane obrazy szpitalnej codzienności....