Forum poświęcone wszystkiemu. Jeśli nudzi Ci się to konciecznie musisz tu częściej wpadać ^^
w zasadzie to nic ciekawego
byłam umówiona z jakimś lekarzem ale przyszłam tak późno, że już się ciemno robiło i nikogo nie było w przychodni. jakaś sprzątaczka gdzieś sprzątała, lekarze prawie wszyscy wyszli i czekałam na korytarzu. nagle pojawił się jakiś facet. nie wiedziałam dlaczego, ale się go przestraszyłam, bo pomyślałam, że chce mi ukraść komórkę. i on mi przywalił w twarz. poleciałam na podłogę a on mnie od tyłu zgwałcił. nic nie czułam. w zasadzie nawet się przestałam bać. efekt świadomego śnienia... kto raz tego zazna, już nigdy do końca nie uwierzy swoim snom...
ale chyba już kiedyś to opowiadałam ?
miałam dzisiaj dosłownie chujowy sen
a więc znalazłam w szafie wibrator elektryczny i zaczęłam trzaskać loda aż zaczęła z niego lecieć sperma i była taka słodka że aż mi się rzygać zachciało no i właśnie miałam sobie go wsadzić jak do pokoju ktoś wszedł i wrzuciłam wibrator spowrotem do szafy
właśnie sprawdziłam, nie ma go tam tak naprawdę już myślałam że to kolejny proroczy sen
Chyba tak!
A śniło mi się że...
W domu miałam wielkie obleśne robale podobne do ślimaków które był nieśmiertelne!
o fuuuuuuuuuuj !!!!!! a mi się śniło całą noc że się budzę i lecę do łazienki, bo zaspałam a dziś maturę piszę. po chwili wychodzę z łazienki i mówię ze już 9.00 i właśnie uczniowie zaczynają pisać maturę a ja nie zdążyłam i się pytam matki czemu mnie nie obudziła bo mi budzik w komie nie zadzwonił a ona se chodzi po mieszkaniu od 5.00. a ona txt: a bo zapomniałam.
budzę się i znowu zasypiam i dalsza część tego samego snu: jestem już u babci, i mówię jej że już parę minut po 9.00 i ludzie w klasie piszą test a mnie tam nie ma i nie zdam matury bo mnie matka nie obudziła, bo zapomniała i wpieprzam sałatkę z chlebem i jestem wkurwiona na maxa.
i dopiero potem się na serio obudziłam zawsze mam takie sny że zaspałam jak mam się na jutro obudzić bo np. gdzieś jadę albo coś mam pisać ^^ strasznie wkurwiające