Forum poświęcone wszystkiemu. Jeśli nudzi Ci się to konciecznie musisz tu częściej wpadać ^^
Magal napisał:
A mnie irytuje osoba którą znałaś. A i dzieli mnie z nią tylko jedna ściana T T
Obraza mnie i poniża T T
JAK ONA MOŻE?!
ZAĆPANEGO RONDLA Z Fl?!
ps. słońce koniec mojego życia bez Lilith!
dawaj trochę ziółka idziemy se władować!!
Ciekawe, obrażam i poniżam Ciebie.
Mogła byś podać jakąś sytuację, kiedy tak zrobiłam ostatnio hm?
Była bym wdzięczna.
Thx.
Żal napisał:
Magal napisał:
A mnie irytuje osoba którą znałaś. A i dzieli mnie z nią tylko jedna ściana T T
Obraza mnie i poniża T T
JAK ONA MOŻE?!
ZAĆPANEGO RONDLA Z Fl?!
ps. słońce koniec mojego życia bez Lilith!
dawaj trochę ziółka idziemy se władować!!Ciekawe, obrażam i poniżam Ciebie.
Mogła byś podać jakąś sytuację, kiedy tak zrobiłam ostatnio hm?
Była bym wdzięczna.
Thx.
Ależ oczywiście!
Służę uprzejmie. Ostatnio nawet nie raczy mi cześć powiedzieć co jest ewidentnym upokorzeniem mnie
Żal napisał:
No popatrz dopiero teraz Ci się zebrało na rozmowy. Po feriach to humorek nie dopisywał nie?
Może teraz ja nie mam ochoty na pogawędki z Tobą.
Ohh, aż tak Cię zabolało, że nie powiedziałam Ci cześć? No sorry za wysoko się cenisz.
O co ci chodzi z tymi feriami??
Bo w ogóle nie rozumiem ciebie!
Przyjechałam to poszłam do ciebie a tobie jeszcze zle?
Ok wcale Ci nie każe gadać ze mną!
Ja się nie cienie moja droga za wysoko, ja po prostu się przyzwyczaiłam że nawet na wiosce można dostrzec dobre wychowanie, ale najwidoczniej się pomyliłam?
A może Ciebie boli to że nie dostałaś prezentu? Nie martw się jak będę w MM to ci kupie tą płytę. Nie będę Ci nic dłużna...
Ty a czy ty myślisz że człowiekowi zawsze chce się gadać?!
Już wiem gdzie cię boli Trawuś
Nie wiem czy zauważyłaś ale my mieszkamy na wiosce....
Dostaniesz obiecałam to dostaniesz...
A jak ja się poczułam kiedy mnie olałaś i pojechałaś do kina?! Ja się zawsze pytałam a ty se chuja zrobiłaś ze mnie i w dupie mnie miałaś!
I tu się mylisz mnie nic nie boli, mi jest dobrze teraz. Chyba na lekcjach nie uwarzałaś, bo Jaworzyna ma prawa miejskie od 55 lat, więc jest miastem, nie wsią. Dla Twojej wiadomości to byłam z kumpelami w kinie, może nie chciałam z Tobą jechać? Nie pomyślałaś o tym?
Ta ale mi różnica prawa miejskie czy nie... Nie cwani się bo się czegoś nauczyłaś w szkole... W mieście nie rozwalają płotów bez powodu a i jest jeden sklep czyny całą dobę....
Ale mogłaś chociaż zapytać! Czy to tak wiele?
Lepiej Ci czyli ma rozumieć że kończymy naszą znajomość?
W mieście nie takie rzeczy robią, a różnica jest. Po co miała bym pytać jesli nie chciałam z Tobą jechać! Aż tak trudno jest Ci to zrozumieć? Nie mozesz w końcu tego zakapować, nie wiem aż tak nie jasno piszę?! A ja wcale nie chciał jechać z Tobą do kina do Wrocka, bo wolę się zadawać z innymi, nie z Tobą. Tak to koniec i tyle, no bo przecież mam Cię głęboko w dupie, nie?
Dzięki to było miłe...
Po tylu latach...
Dziękuje
życzę powodzenia i Szczęścia w życiu...
Mam nadzieje że rajfurki z osiedla są lepszym towarzystwem...