Forum poświęcone wszystkiemu. Jeśli nudzi Ci się to konciecznie musisz tu częściej wpadać ^^
Wasze ulubione książki?!?!?!?!
w moich ulubionych książkach znajdują się bajki Disneya( ponieważ ja zawszę będę dzieckiem). Następnie wszystkie książki
J. L. Wiśniewskiego.( dla nie wiedzących autor takich super książek jak "Martyna" czy "Samotność w Sieci"). Nie można pominąć genialnej książki "Duma i Uprzedzenie" Jane Austin. A na koniec dodam "Przeminęło z wiatrem", "Historyk"(polecam fanom Wampirów) "Malowany Pocałunek"( dzięki tej książce znalazłam trzeciego mężczyznę z którym gdybym tylko mogła to bym się przespała za jego dzieła)
A wy?
Władca pierdzieli jest dobry ale nie aż tak...
Bardzo mi się podobał( moim zdaniem Hobitt przy trylogi to gniot)
A z polskiego fantazy to Sapkowski saga o wiedzmienie ^^ MIODZIO * *
Tamto nie jest zajebiście smutne... W "Bidulu" jest taki fajny fragment keidy koleś jest wkurwiony i zastanawia się dlaczego c*** każdej jego dziewczyny śmierdzi (hahaha)
Pamiętam My dzieci z dworca zoo... strasznie mi się końcówka nie podobała. Wymyśliłam sobie ze ona jednak będzię z tym swoim Delfrem czy jak to tam on miał. ALe pewnego dnia wpadnie jakiś Gej z franicj, który koche tego chłopaka przeleci go na jej oczach, potem ją w brutalny sposób zabija za to ze odebrała mu miłość a chłopaka zabije jakiś ćpun na ulicy, który byl keidyś jego przyjacielem.
A francuz umrze z rospaczy!
Niezłą banie mam nie?