Forum po¶wiêcone wszystkiemu. Je¶li nudzi Ci siê to konciecznie musisz tu czê¶ciej wpadaæ ^^
U¿ytkownik
ach wiêc x]] To wierszyk z Twjrczosci Romana Ko³akowskiego ^^ album allez jak sie nie myle ^^
Nie wiem czy imiê mam
Nazwij mnie pieczêæ z³am
Brak mi si³ ale trwam
I z gorycz± siê ¶miejê
Czy jestem anio³em
Co straci³ nadziejê?
Nie wiem czy imiê mam
Nazwij mnie pieczêæ z³am
Powiedz gdzie z³o¿yæ mam
Swoje skrzyd³a ¿ebracze
Czy jestem anio³em
Dlatego ¿e p³aczê?
Ja anio³ bezpañski
Anio³ bezbronny
B³±kam siê
Wieki wieków bezdomny
Od dnia kiedy Anio³ Pañski
Wybra³ mnie na wroga
Modlê siê wieki wieków do Boga
Nie wiem czy imiê mam
Nazwij mnie pieczêæ z³am
Co dzieñ siê raniê sam
W rozpaczliwej zabawie
Czy jestem anio³em
Dlatego ¿e krwawiê?
Nie wiem czy imiê mam
Nazwij mnie pieczêæ z³am
Nie chcê byæ d³u¿ej sam
Przyjmij mnie pod opiekê
Czy jestem anio³em
Czy tylko cz³owiekiem?
Ja anio³ bezpañski…
Ja anio³ bezdomny…
U¿ytkownik
spadaj to nie dzielo imola tylko goscia ktory stworzyl zajebiaszczy wierszol i znalazlam go juz duzo wczesniej xP jakos 1 rok temu ^^
U¿ytkownik
nie by³ emo xP a co do emo...fajnie takie okazy wygladaja na ¿ywo <lol2> normalnie jak dinoza³ry w muzeum ^^ tu w senatorium sa dwie takie xPP Jemo³ xP
U¿ytkownik
hey koFFania Dante x] o tej porze co ja wchodze na kompa w sanatoruim to nie ma nikogo na gadu, na fotka.pl nikto mi nic nie napisa³ i to samo na naszej-klasie (ktora wyjatkowo SZYBKO chodzi tutaj <wow> x]) a wiec skoro mam nudy too musze tu koniecznie zajrzeæ no nie? x]
Masz chyba daleko pod Poznañ Dante xP
a drzew tu jest od cholery i ciut ciut xP i park du¿y i jeziorko xP i w ogole ^^
U¿ytkownik
jedziesz tam bo nasza klasa chodzi szybko?? x] lol ^^ ja wróci³am teraz w czwrtek x] a w³a¶nie siedzê w budzie i nudy s± okropne, bo lekcji jednej nie mam i postanowilam wejsc na kompa xP No i of korz na nasze forum FL xD