Bo ¿ycie tylko wydaje siê do dupy.

Forum po¶wiêcone wszystkiemu. Je¶li nudzi Ci siê to konciecznie musisz tu czê¶ciej wpadaæ ^^

#1 2008-07-16 09:30:28

elfka

U¿ytkownik

Punktów :   

Lost

A co s±dzicie o Zagubionych?

#2 2008-07-16 19:13:54

Dante

Szary Elf

Punktów :   

Re: Lost

ja nie ogl±dam (bo to chyba na TV4 leci, nie ? ) a ja nie mam tego kana³u. i za bardzo nie czajê o co w tym lata xD ale zadziwiaj±ca jest popularno¶æ tego serialu

FL is always open for those, who deserve that.

#3 2008-07-17 16:18:46

elfka

U¿ytkownik

Punktów :   

TV4, no co Ty! TVP1 wyemitowa³a 3 sezony, ja ogl±da³am równie¿ na AXN (jak jeszcze mia³am kablówkê). 4 sezon obejrza³am za pomoc± internetu

#4 2008-07-18 08:49:43

Dante

Szary Elf

Punktów :   

ech no to co¶ mi siê pojeba³o. jedynki te¿ nie ogl±dam, bo tam leci moda na sukê, która mi zjeba³a odbiór jedynki. poza tym to masoñska stacja a ja ogl±dam tylko powa¿ne, satanistyczne TVN.

#5 2008-07-18 10:13:25

elfka

U¿ytkownik

Punktów :   

A ja z kolei nie znoszê TVNu ;P

#6 2008-07-18 19:03:29

Dante

Szary Elf

Punktów :   

a ja Polsatu. strasznie zdziadzia³. no to mamy nastêpny temat: czego nienawidzisz w TVNie ?
ja ci±gn±cego siê kiczu typu "jukendês", "taniec z moronami" i lansowania debili pokroju trolli z klop27.

#7 2008-07-20 19:32:54

elfka

U¿ytkownik

Punktów :   

Zgadzam siê z Tob±, Dante. Ja nienawidzê równie¿ reklam, które przerywaj± film na pó³ godziny i które sprawiaj±, ¿e zapominasz, o czym by³ film. Na polshicie jest to samo z reklamami... I tam jest "Gówniany cyrk" i "Jak oni fa³szuj±", bleee.

#8 2008-07-21 18:58:24

Dante

Szary Elf

Punktów :   

to prawda. o pora¿kowym repertuarze Polsatu mo¿naby ksi±¿ki pisaæ.
-kwadransowe bloki reklamowe,
-cyrki,
-jak oni stêkaj±,

kurna jak media XXI w. mog± lansowaæ ka¶kê "Bezê" cichopek albo t± kretyñsk± herbusiow± ?! tak jak tvp I lodziarê IV RP.... - -' poracha.

Stopka forum

RSS